28 juli 2009

Quilt tree met kleine give-away

.
Vanmorgen kreeg ik van Tante hilde een ketting-brief en voor één keer gooi ik een zo'n brief niet gelijk in de vuilbak! Sterker nog: ik doe mee. Jij ook?

Het gaat zo:
Je krijgt "de brief" en je stuurt naar de eerste persoon in de rij 2 lapjes paars(achtig)e stof van 6inch (15,2cm) en 100% katoen. Dan maak je 4 kopies van de brief en je stuurt ze naar 4 personen, samen met twee lapjes van je paarse stof, en die vier doen vervolgens hetzelfde.

Quilt tree Quilt tree Quilt tree

Het idee dat de lapjes vanuit alle uithoeken van de wereld komen, is toch prachtig! Ik ben zelf geen quilter maar je kan vanalles met zo'n lapjes doen, bv. haarspeldjes in een nieuw jasje steken (handleiding). Jawel, ik geef je, samen met de lapjes, ook nog twee van deze speldjes ... maar de ketting verder zetten, hè. Op het einde van de rit zal je 72 lapjes ontvangen hebben, precies genoeg voor 3 van zo'n tasjes ;-).

Quilt tree Quilt tree
Heb je interesse, laat dan iets weten op info@eloleo.be. Ik zoek 4 personen. Geen idee hoeveel reactie hierop zal komen dus wie eerst komt, eerst maalt. Veel plezier!


De blabla voor mezelf:
- !!! stofjes biais snijden, dan rekken ze wat mee als het speldje open en dicht gaat
- werktijd: een dik half uur per speldje, wel twee keer rondgenaaid i.p.v. 1 keer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails