17 november 2009

Piraterij - vervolg

.
Mme Zsazsa vroeg zich af, toen nog hoogzwanger, of de mama van Wobbe "zomaar eventjes moest bevallen" om zo'n paar slofjes te krijgen? Vervolgens is Madame dan ook echt in een wip bevallen en ja, dan krijgt ze ook een paar babysneakers. Laat het je niet op ideeën brengen (oei, sorry), er zit nog meer achter. Als je naar de beginjaren van eloleo terug gaat... PEUT, fout want eloleo bestaat nog geen jaar... dan wordt het snel duidelijk dat ik rijkelijk uit Zsazsa's ideeën, tips en handleidingen heb geput. Toen deze blog van privé naar publiek overging, verscheen eloleo in Zsazsa's inspiratiehoekje. Van een omgekeerde wereld gesproken! En ineens waren jullie allemaal daar. Echt tof! Wie wil nu nog beweren dat internetten onmaatschappelijk tijdverdrijf is? Twee weken geleden zaten er ook enkele leuke kaartjes in de bus en toen dacht ik dat het wel hoogtijd werd voor een gepast dankwoord. Dat woord heb je net doorgelezen en de piratenzak hoort erbij: de slofjes voor Abel, de bloemenbroche voor Zsazsa en de zak voor Jef.

Wie deed hier nu eigenlijk een goei zaak? Moi! ;-)

Piracy, part 2 Piracy, part 2 Piracy, part 2

Het is wel vervelend om hier steeds opnieuw dezelfde slofjes te zien, niet? Bekijk ze dus maar eens binnenstebuiten. De voering bestaat uit Molton (100 % katoen, toch wollig en lekker warm). MAAR, ik zou een volgende keer die Molton gewoon als de binnenkant van het slofje gebruiken en niet meer als voering want dan wordt het toch wat dik in de naden.

Piracy, part 2 Piracy, part 2

Prutswerk, hè. Ook therapeutisch. Als je hier mee bezig bent, is het onmogelijk om nog aan iets anders te denken... als je je niet in je vingers wilt prikken tenminste.

Piracy, part 2 Piracy, part 2
Patroon babysneakers: I Think Sew
Piratenstof: Pink Chalk Fabrics (zomersolden), ribflueel
Bloem
Piratenzak

Molton (eerst kookwassen zodat het achteraf niet meer kan krimpen)
Knoopjes en bedeltjes aan de piratenzak: Hexagoon Leuven

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails