2 oktober 2012

Aftellen: 1 + give away

Zo geknipt! sneak Nog 1 vingerknip en het is zover. Op dit moment wordt Zo geknipt! in tientallen winkels uit de dozen gehaald. Hopelijk ook meteen uitgestald. Morgen zal het boek al op verschillende plaatsen in de rekken liggen. Donderdag zeker overal. Wij worden duizelig van de gedachte...

Tijd om hier de laatste bladzijde prijs te geven. Het is een opvouwbaar boodschappentasje. Er zijn er de afgelopen jaren wel een paar de revue gepasseerd. In dit model zijn de opmerkingen verwerkt die bij de vorige versies als commentaar werden gegeven. Het plooit makkelijk op. Het voorzakje is in opengevouwen versie ook echt bruikbaar en sluitbaar met een knoop. En het voorzakje is gevoerd zodat de opgevouwde versie er ook netjes uitziet.
boodschappentas

Deze kleine shopper werd o.a. getest door Karen, zonder blog (vindikheelspijtig!)
Haar versie hieronder.
Bij mijn kompaan vind je vandaag nog een ander naaisel, getest door Trees. Ook iemand zonder blog (vindikeveneensheelspijtig).
.
Desktop

GIVE AWAY

En hoe kunnen we de aftelweek nu beter afsluiten dan met een Give Away? Wie morgen als eerste op onze Facebookwall een foto post van Zo geknipt! op het rek in een boekenwinkel, moet zijn/haar exemplaar niet kopen maar krijgt het door ons gratis en gesigneerd toegestuurd.

FLICKR

Heb je het boek eenmaal in handen en ga je aan de slag, deel dan je naairesultaat met ons en alle andere gebruikers in de Flickrgroep. Veel succes en veel plezier!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails