17 februari 2012

Ni!

We must find  that shrubbery!

Ik ben al maanden erg zuinig op mijn laatste metertjes Vlieseline H630 en H640. Het is een strijkbare vulling die ik echt héél vaak gebruik en aan de lopende meter koop in Veritas. Tot Veritas vorig jaar ineens besloot om het product uit het assortiment te halen. Lap!
MAAR! Goed nieuws, de vraag bleek erg groot te zijn (hoe zou dat komen?) en nu ligt de Vlieseline weer in de rekken. Ja Veritas, dat maakt inderdaad een verschil.

We must find  that shrubbery!

Geen idee wat een tassenmaakster zou doen zonder de 630 of de 640. Ik geef daar ongeveer alles vorm mee. Afin, toch veel. De 640 in de Menina's, de bovenstukken van de Amsterdamtassen of in deze lappentassen. De 630 vooral in ritstasjes zoals deze of de piramides. Meer dan genoeg om op grote sukkel te zijn als ik niet langer de stad in zou kunnen lopen om nog snel een paar meter te kopen.

In deze stoffen manden (de grootste heeft een diameter van 30 cm) zit de H640, ze blijven uit zichzelf staan. Langs de binnenkant zie je een los stiksel dat een aantal keer rond gaat en dat de Vlieseline ook mee hecht... om eerlijk te zijn, ik moet ze nog omdraaien want de binnenkant is mooier dan de buitenkant.
Meer info over Vlieseline hier of in het Nederlands hier.

We must find  that shrubbery!


logo_veritas

Veritas steunt Van KatoenWe must find  that shrubbery!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails