24 september 2009

Give-Away

.Het is zover: m'n eerste echte Give-Away! Sinds 6 juli online en nu al bijna 11.000 keer bekeken. Dat had ik nooit verwacht en waarvoor een welgemeende dikke MERCI! Blij dat jullie er iets aan hebben en ik amuseer mij des te meer.
Het is een pakket geworden: 1 hoofdprijs, 1 kleinere prijs en 4 troostprijzen. Het enige dat je moet doen is ten laatste donderdag 1 oktober reageren (zie ook linkerkolom bovenaan) en een link achterlaten zodat ik je kan terugvinden. Misschien wil ik ook wel van je weten wat hier nog ontbreekt in deze blog... of misschien wil ik dat niet weten want sowieso al te weinig tijd om meer toe doen ;-).

De hoofdprijs:
Een ruime tas in de nieuwste Ikea-stofjes voor ma (of pa?) én ze is omkeerbaar. Voor boodschappen? Naar het zwembad? Op het Strand? De tas is onderaan bijna 50 cm breed en 20 cm diep, groot dus. Ook stevig met een redelijk gewicht. Voor de foto volledig gevuld zodat ze blijft staan maar ze is wel soepel. De foto's zijn een beetje met haast en spoed genomen dus je ziet het misschien niet goed maar de tas heeft wel degelijk hetzelfde model als deze.

Give-Away: Beachbag Give-Away: Beachbag Give-Away: Beachbag Give-Away: Beachbag

Give-Away: Beachbag Give-Away: Beachbag Give-Away: Beachbag

Give-Away: Little Bag and Beachbag

De tweede prijs:
Een mini-tasje voor dochterlief, ook in de nieuwste Ikea-stofjes maar niet omkeerbaar. Voor de knuffel? Voor de boterhammen? Tussen de stof en de voering zit Vlieseline dus blijft de tas uit zichzelf staan.

Give-Away: Little Bag and Beachbag Give-Away: Little Bag Give-Away: Little Bag Give-Away: Little Bag

Give-Away: Little Bag Give-Away: Little Bag Give-Away: Little Bag Give-Away: Little Bag

De troostprijzen:
passen in een enveloppe, veel is het niet maar wel met de hand genaaid, ahja.

Give-Away
* jaja, dat laatste speldje moet ik nog afwerken ;-)

Alstublieft en nog eens bedankt voor de vele bezoeken,
eloleo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails