2 april 2014

Tot ziens, andermaal

Een jaar lang blogverlof. Dat is voorbijgevlogen, echt waar! Een jaar waarin ik rust dacht te vinden maar het werd een turbulente tijd. Naaien kwam er in mindere mate aan te pas. Passie was er des te meer. En wie hoog vliegt... tja, die doet z'n billen flink zeer bij het landen. Alles kwam goed maar enkele conclusies werden getrokken:
Wij zijn gelukkige mensen maar wij hebben iets anders nodig. Na 20 jaar wonen en leven in Leuven, is het welletjes geweest. Wij trekken naar "den buiten"! Dat laatste mag je nog met een korrel zout nemen, Leuven blijft in zicht maar we moeten er voortaan ver over de velden voor kijken. En bij een 40ste verjaardag hoort toch ook een nieuwe voordeur? Wel, dat werd een letterlijke vertaling.

Licht, Lucht en een nieuwe Thuis! En vaarwel aan het bloggen, dat ook. Want keuzes moet je maken. Wij kiezen voortaan voor ravotten in de tuin, voetballen om de hoek, tuinbonen kweken en kipkes die onze eitjes leggen. Mocht een dag 48 uren tellen, ik bleef ook bloggen!

Hou het hier wel nog even in de gaten want eloleo gaat er niet zomaar in stilte tussenuit. Er volgt nog nieuws! Maar dat lees je één van de volgende dagen.


Ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar!

zoen
sanne

pssst: tips&trucks e.d. vind je nog altijd terug op Pinterest

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails