26 september 2012

Nog een week(je)


Zo geknipt! sneak
We kunnen eindelijk aftellen: 7-6-5-4-3-2-1-tadaaaaaaaaaaa! Hier en daar vonden we al een reclamefolder terug met ons boek erin. Zo echt is het.

Maar wat is een boek zonder lezers? Zoiets als een patroon zonder testers? Binnenkort maak jij misschien wel iets uit ons boek en dan is het wel zo handig dat de handleidingen kloppen, nietwaar? Daarom hebben we ons tijdens het maakproces omringd door een schare trouwe proefpersonen. Proefmadammen moet ik eigenlijk zeggen. Elk ontwerp werd meerdere keren door hen getest en van de nodige commentaar en suggesties tot verbetering voorzien. We zijn nog altijd geen naaijuffen maar we kunnen met de hand op ons hart wel beloven dat we tot het uiterste zijn gegaan om het allemaal zo goed mogelijk uit te leggen.

De eerste in ons panel is Kir. Ze is de drijvende kracht achter Het Leuvens Stiksel en een van onze grootste supporters. En om aan te tonen dat testen loont, beginnen we met een blooper. Stel je voor dat die zo in het boek was terecht gekomen. Ze klapt op haar blog uit de biecht. Enneh... in het boek staat het wel degelijk juist uitgelegd. Dankjewel Kir!

wijnfleszak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails