26 september 2012

Nog een week(je)


Zo geknipt! sneak
We kunnen eindelijk aftellen: 7-6-5-4-3-2-1-tadaaaaaaaaaaa! Hier en daar vonden we al een reclamefolder terug met ons boek erin. Zo echt is het.

Maar wat is een boek zonder lezers? Zoiets als een patroon zonder testers? Binnenkort maak jij misschien wel iets uit ons boek en dan is het wel zo handig dat de handleidingen kloppen, nietwaar? Daarom hebben we ons tijdens het maakproces omringd door een schare trouwe proefpersonen. Proefmadammen moet ik eigenlijk zeggen. Elk ontwerp werd meerdere keren door hen getest en van de nodige commentaar en suggesties tot verbetering voorzien. We zijn nog altijd geen naaijuffen maar we kunnen met de hand op ons hart wel beloven dat we tot het uiterste zijn gegaan om het allemaal zo goed mogelijk uit te leggen.

De eerste in ons panel is Kir. Ze is de drijvende kracht achter Het Leuvens Stiksel en een van onze grootste supporters. En om aan te tonen dat testen loont, beginnen we met een blooper. Stel je voor dat die zo in het boek was terecht gekomen. Ze klapt op haar blog uit de biecht. Enneh... in het boek staat het wel degelijk juist uitgelegd. Dankjewel Kir!

wijnfleszak

11 opmerkingen:

 1. Ik vind dit al een supermooi ontwerp ! Dat belooft voor de rest !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel heel héééééél graag gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er al veelbelovend uit. Ik vind het ook al zeer positief dat er ook aan de mannen gedacht werd. Want meestal zijn het naaiprojecten voor vrouwen/meisjes. Dus dat zit al snor. Ik kan haast niet wachten tot mijn reeds bestelde (gesigneerde) exemplaar via Bambiblauw in mijn bus zal vallen.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goooooh en ik ga nog wat langer moeten wachten.....maar ik weet dat mijn geduld stevig zal beloond worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook zopas met een naaiboek uitgekomen, trouwens dank voor jullie felicitaties.
  Jullie boek ziet er fantastisch goed uit. Ik wens jullie heel veel succes met het boek, het wordt echt spannend voor jullie. Ik vind dit voor die wijnflessen te transporteren, super zeg. Ik ben echt benieuwd wat jullie ervan gemaakt hebben, in ieder geval, jullie blog is reeds heel aantrekkelijk. Mijn felicitaties;
  Catharine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, dat boek wil ik!!!!!
  Ga maandag op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails