29 november 2012

Stoffigami in fluo/duo

Stoffigami en Riet

Als een blogbericht zoals dit mijn reader passeert gaat er meteen een radartje draaien. Ik denk dan "tas!" Ja, voorspelbaar ben ik ook. Toeval wil dat ik in de Kerstvakantie een paar speeltenten voor de school zal maken en de juf gaf me al enkele rollen stof mee waaronder een paar fluo-varianten waarmee werkkleding wordt gemaakt (en waar ik dus een stukje vanaf heb gesnoept, excuus juf). Bon, wat voor een opvallende werkmansbroek goed is, is ook goed voor een opvallende tas. Dat was toch alleszins mijn gedacht. Riet kreeg een lapje en plooide er een stuk stoffigami mee. De stoffigami kwam weer terug naar mij en ik stikte er een tas rond... alleen, soms gaat het helemaal niet zoals ik het in mijn gedachten had en uiteindelijk ben ik ben maar matig tevreden met het resultaat. De stoffigami daarintegen is geweldig. Hou dat in de gaten, je ziet dat nog terugkomen! En je kan er nu ook zelf mee aan de slag want Riet heeft het helemaal uitgelegd.

Stoffigami en Riet

Het model is recht, gewoon recht. Bovenaan worden de zijkanten bij elkaar gehouden door een pitser.  Meer is er niet aan.

Stoffigami en Riet

De schouderband vind ik wel heel geslaagd. Maar ik moet er ook meteen bij vertellen dat ik die zo niet verzonnen heb. Het is een ontwerp van Deux Filles en Fil. De band wordt niet aan de D-ringen vastgestikt maar gaat er los doorheen en dat maakt dat je hem op deze manier over je schouder kan trekken. Je kan hem ook gewoon over 1 schouder hangen maar over beide schouders zit hij echt super goed. Ideaal om gewicht links en rechts te verdelen. Zeer goed gevonden!

Stoffigami en Riet
Stoffigami en Riet

Gelachen dat Riet de tas wel mooi vond, zelfs wilde hebben en ook zal gebruiken. Wij zijn toch op vele vlakken een prima duo, hè. 

Stoffigami en Riet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails