25 januari 2012

Plan A

Mislukt!

Deze week zijn mijn vader én mijn oom jarig, beide op dezelfde dag, een tweeling dus. Ze worden 65 jaar. Meestal doen wij met de verjaardagen een bloemeke maar deze keer mag er iets extra bij. Iets praktisch ook want met welk soort naaisel kan je opa's anders in godsnaam een plezier doen? Het zouden twee sleuteltasjes worden. Het flapje van de rits bovenaan werd niet mee ingestikt in de naad, dus daar zit een opening. Door die opening zou nog een dubbelgestikt biaisbandje zitten met aan de buitenkant een oog en aan de binnenkant van het tasje een klikhaak waar je de sleutels in kan hangen. Dat biaisbandje zou je in en uit kunnen schuiven, al naar gelang de sleutels in het tasje zitten of niet. Soit, zo ver is het nooit gekomen want ik wenste halverwege het domme ding al naar de maan.

Mislukt! Mislukt!

Een onding dat je wel vorm kan geven door er veel vulling in te stoppen en voilà, toch een deftige foto. Eens de vulling eruit, trekt het smoelen naar alle kanten. AAARGGG!

Mislukt!

Daarstraks viste ik de mislukkeling weer op uit de vuilbak, naaide alsnog het keergat toe, zette er het stoomstrijkijzer op ... hèhè, toch nog goed genoeg voor de Beanz. En nu op naar plan B!

Mislukt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails