31 juli 2009

Op weg naar Amsterdam

Voila, net op tijd klaar om morgenvroeg mee te nemen naar Amsterdam. "Goesting is koop", wel dit vind ik een van mijn mooiste stofjes. Ik kan niet serieus blijven als ik die bloemen en kleuren zie. Voor de eerste keer ook kleine plooien toegepast, wel snelsnel want ik had vandaag echt niet veel tijd. Een patroon had ik ook niet maar van dit soort tassen bestaan er wel 13 in een dozijn, uit de losse pols getekend dus. In het blauwe deel zit Vlieseline H640 verwerkt, dat maakt het wat voller en daardoor blijft de tas ook beter in vorm. Het hart van de (niet zo best gelukte) bloem is een pitser (drukknoop). Piping (paspel) tussen de overgang van de bloemen naar het blauwe bovenstuk, binnenin een zakje voor de gsm en that's it.

Amsterdam Amsterdam Amsterdam

Waarvoor ik ze nu echt zal gebruiken? Om maandagvoormiddag naar de lapjesmarkt te gaan aan de Jordaan. Hier kijk ik al lang naar uit!

Amsterdam Amsterdam Amsterdam

Het "gebloemde" deel van de tas is 30cm hoog en onderaan de basis 45 cm breed. Er zullen dus vrij veel lapjes stof in kunnen, ahja, ik ken mezelf...

Btw: eloleo stond vandaag ook op Bloesem Kids

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails