25 oktober 2012

Kom met ons borrelen

badge boekenbeurs
Ik kreeg een badge met een lint eraan. Een lint dat ik snel heb vervangen door een ander lint. Omdat dat outfit-gewijs beter past. En ook omdat ik "juwelen" nu ineens van het to-do lijstje kan schrappen. We gaan all the way tijdens de boekenbeurs, badge inbegrepen!

Uitgeverij Van Halewyck arrangeert ons eigenste VIP-moment op donderdagavond 8 november, tussen 18u30 en 21u00. We heffen het glas met onze testers, helpende handen, uitgever, modellen, adviseurs, fotografen, vrienden, familie én bloglezers! Want zonder blogs en plezant publiek, was Zo Geknipt! er nooit gekomen.

We mogen 15 duo-tickets uitdelen. Echte VIP-tickets die je gratis toegang geven tot de beurs en waarmee je voor een slok en een babbel welkom bent aan stand 318-319 in hal 3. Er zullen zelfs een paar naaimachines staan en DIY-pakketjes liggen... voor wie het echt niet kan laten.

Wil je mee feesten? Reageer dan op dit bericht bij Riet voor maandagavond 29 oktober om 17u. Uit de reacties vissen we met de losse hand 15 winnaars.

Tsjing!

PS: bij Riet, hè mannekes, bij Riet reageren om tickets te winnen

7 opmerkingen:

 1. Ik kom mee feesten :) Erg tof om jullie live te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, lap...val weer uit den boot hé. Allee ttz...het vliegtuig...kan er een week voordien ook al gefeest worden? Enhorabuena chicas con todo que estais realizando....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar o waar moeten we ons aanmelden? ;-)))) Kei fijn, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, dat lint... Gewéldig!
  Geniet van die boekenbeurs! Dubbel en dik verdiend!
  Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wil hier ook even PROFICIAT zeggen met jullie prachtige boek! Heb het vrijdag gekocht en ben in de wolken, zo'n leuke projectjes en ooo mooie foto's (aan die houten tuintafel...)!
  Ik vind het zooo tof dat ik mijn kaften met de afgedrukte handleidingen kan vervangen door één voor één juweeltjes die nu in de boekenrekken liggen!
  Doe zo verder, groetjes Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier een dikke proficiat en merci voor het prachtige boek. Niet alleen leuk om dingen uit te maken maar ook om mee in de zetel te zitten, te bladeren en te dromen van volgende projecten. Vandaag de tas met binnenzak (project 12) gemaakt en het is super geworden. Hele goeie uitleg en duidelijke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails