20 september 2011

1, 2, 3, 4 weekender

mega-ritstas

Iets "lelijk" dus. Wel, het valt nogal mee, om "lelijk" te zijn. Vrijdag werd het promotiemateriaal voor onze nieuwe campagne geleverd. Daarbij ook 10.000 badges die (in 4 verdeeld) elke week van locatie verhuizen. Iemand met gezond verstand gaat dan 4 stevige plastic boxen kopen maar ik dacht "Een simpel ritstasje in't groot, dat is toch op 1-2-3 klaar!". Op zo'n moment is het spijtig dat ik op vrijdag alleen in ons bureau zit. Geen collega die zegt "Och gij, daar gaat ge dit weekend toch uw tijd niet aan spenderen!", dus sprong ik nog snel in de Kringloopwinkel binnen en kocht er twee gordijnen en 3 afgedankte plastic rugzakken waar ik de ritsen uit tornde. Alles samen: 7 euro.

Ritsen recupereren is een recyclage-goed-idee, zeker die grote en stevige soort. Een klein ritstasje maken is eenvoudig. Een grote ritstas (stof: 51x54cm) is even simpel, het duurt alleen een beetje langer, zeker als je er ineens meerdere maakt.

mega-ritstas mega-ritstas

En zo stonden er maandagochtend op kantoor 4 tassen klaar. Samen had het nog wel iets. 't Was alleszins niet lelijk maar dan zwijgen we wel over het slordige stikwerk (wat voor één keer echt niet belangrijk is).

Probeer dit nu eens in een mooi stofje, deftig afgewerkt met een bijpassende rits. Hmm, ik moet beslist nog eens herbeginnen.

mega-ritstas

Enneh... oooh, daar schuilt blijkbaar een geweldig uitzicht achter...

Jaja!

... als de zon schijnt.

mega-ritstas

Echt lelijk zijn deze kleinere tasjes met niet-bijpassende ritsen. Die groen/blauwe stof was ooit een kleed (ahum!). Functioneel zijn ze wel, meer moest dat deze keer niet zijn.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails