29 oktober 2012

en de winnaars zijn...

Ten huize Liv (en Zanne) trok men vandaag 15 nummertjes uit het mandje. Deze winnaars krijgen een gratis duo-ticket toegestuurd voor de nocturne op 8 november. Mail je adres zo snel mogelijk naar info@eloleo.be.

Zeer welkom aan: 

Nele schreef "Ik wil ook wel! Een stok achter de deur om de de projectjes af te krijgen en het resultaat te laten weten :-)"
Lies(je) schreef "Awel ik ga ook meedoen :-) ben al lang niet meer naar de boekenbeurs geweest ('t is nochtans achter mijnen hoek, bij wijze van spreken)..."
Eva Maria schreef "Ofcourse wil ik daar bij zijn! Laat maar komen die bubbels enzo!"
dezusjes schreef "O Ik zou zooooo graag meegaan!!! Dus ik waag heel graag mijn kans!! en ik weet al wie ik mee ga nemen!!!!!!! Joepie"
Ien schreef "Kies mij! Kies mij! Kies mij! mijn 2 favo dingen op een plaats samen: stikken en boeken! Kan niet stuk he! Proficiat met jullie boek! Staat op mijn verlanglijstje!!"
Evi scheef "Santé, ik doe mee"
ditzenDatz schreef "OMG dat zie ik volledig zitten. Het zou voor mij de eerste keer zijn op de boekenbeurs. Als vuurdoop zou dit dus kunnen tellen. Dus, ik waag hier mij kans voor een duoticket. Je weet immers nooit he"
Juffertje schreef "De boekenbeurs is zo'n jaarlijks uitstapje van mij maar dit zou het toch af maken :) dus ikke, ikke, ikke !!!"
Annie schreef "Ik waag ook mijn kans!!!Boekenbeurs nog nooit bezocht!"
Mieke schreef: Bingo, ik doe mee!
Anaïs schreef "oooh! Ik wil ook wel met een glaasje komen klinken op jullie gezondheid!"
Sara Janssens schreef: "ik wil ik will"
Kris10 schreef "Ik wil graag komen! Veel plezier op de boekenbeurs alleszins"
Ria schreef "Ja, Vip spelen lijkt me wel wat...(borrelen ook wel zenne)en dan ineens dat boek is binnenste buiten keren en nog meer van die leuke dinges maken die erin staan. Yep, en die donderdag ben ik vrij....
gr Ria"
Storm schreef: "Oh, zo super, dat zou ik wel willen winnen!"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails