28 september 2012

Aftellen: 5

Zo geknipt! sneakIk maak zelden een kledingstuk. Soms wel eens een deftige broek voor Stig of een berg speelshorten en die halen dan nog niet eens een blogbericht. Zakjes en tassen daarentegen ;-). 
Niks dat je belet om een klassieke steekzak uit een rokje over te nemen in een tas. Dat is absoluut niet moeilijk en het oogt ook meteen wat sjieker.  
Gemakkelijk? Dat wilden we laten testen door iemand met wat minder ervaring. En ja hoor, het experiment verliep vlot. Pernel legt het volgende puzzelstuk, recept 12 uit Zo geknipt! 

Midden in deze aftelweek werd het ineens heel serieus. Afin, serieus... dat was zeker de bedoeling maar door de zenuwen waren we ook wat lacherig. We trokken naar Stitch&Co in Mechelen en stonden er in het decor van de winkel de pers te woord. Een vraag die een paar keer terug kwam: zijn het enkel vrouwen of naaien de mannen ook? Ik ken er eentje maar er zijn er ongetwijfeld meer. Vandaar deze vraag, gewoon voor de statistieken: kunnen de mannen onder jullie zich eens bekend maken? Schuilnamen zijn toegelaten. Verklikken mag ook.

binnenzak

28 september 2012,
een datum die ik niet snel zal vergeten:
WE HEBBEN HET BOEK IN HANDEN!

Voor jullie vanaf 4 oktober in de winkel.
Blij!

boek foto 3edited

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails