4 juli 2012

En wat doet ge zoal tijdens uw verlof?

DSC_0944Wel, een boek schrijven. Samen met Riet, waar ik ondertussen (skype-, facetime-)kind aan huis ben. Wie zich nog afvraagt wanneer het allemaal gaat beginnen: het is voor echt bezig, nu op dit eigenste moment! Bewijs: de foto hiernaast, "iets" voor jonge avonturiers. Gisteren nog een paar kribbels op papier, vannacht puzzelwerk met het patroon, vanochtend gemaakt, deze namiddag is de handleiding klaar voor de testers.
We kunnen onze beide pollekes wel kussen met zo'n betrouwbaar team van testers. Elk punt en elke komma wordt gewikt en gewogen. Ons team kan wel wat versterking gebruiken en daar kom jij dan misschien aan te pas.

"We zoeken: twee gemotiveerde testers, die het tussen nu en eind juli zien zitten om minimum twee van onze patronen te testen en te voorzien van commentaar.

Wat krijg je in de plaats buiten die sneak preview? Een gesigneerd exemplaar van het boek, als het er is. En een van de items die er in staan, maar dan door ons gemaakt!

Je kan je kandidaat stellen door te reageren op het bericht van Riet. Op 9 juli loten we er twee testers uit! Ben je intussen benieuwd naar welke stappen er allemaal worden gezet richting boek? Volg ons dan op dat andere boek! En verspreid gerust het woord, want daar dient dat natuurlijk voor." (Riet)

Nog een prettige vakantie! Ik blijf nog even in blogverlof... ahja!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails