17 april 2012

Merci!

Van Katoen marathonIk zou een boek kunnen schrijven over Van Katoen en toch niet uitgelegd krijgen wat het allemaal betekend heeft. Meer dan een jaar werken aan de droom van een meisje dat ik niet eens ooit ontmoet heb en afgelopen zaterdag haar mama en papa omhelzen en zeggen dat we het echt allemaal voor haar hebben gedaan. Van Katoen, het zit onder m'n vel.
Van Katoen marathonMaar niks was mogelijk geweest als jullie niet zo massaal hadden geholpen. Echt waar: Merci!
Nog eens een bijzondere dankjewel aan de fantastische naaisters in de marathon. Ik stond van het begin tot het einde op post in deze stand en met zicht op de shop was het een schone plek om Van Katoen mee te maken.
Ook zeer prettig om vele honderden bezoekers de winkel te zien verlaten met een Van Katoen-boodschappentas over de schouder. De tassen die overbleven, werden meegenomen door de mama en de papa van Annick en zij zullen ze bij volgende acties gebruiken.
Met 4.000 bezoekers en 50.000 euro in de kassa, kunnen we wel besluiten dat het allemaal zeer de moeite is geweest. Dankjewel publiek, dankjewel helpende handen, dankjewel Miat voor de prachtige locatie, dankjewel sponsors en gulle schenkers, dankjewel team-Van Katoen!
(c) foto boven: Missy N.
(c) foto onder: Barbora Mráčková

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails