5 februari 2012

De broek van Dex

Dexbroek

Dex is geboren en bloot is niet langer een optie. Het ventje krijgt een broek in een kei-kei schattig stofje uit de winkel van FabricCity.
Niet dat een babybroekje opzienbarend nieuws is maar ik ben doorsnee geen kledingmaker. Het produceren van een kledingstuk, dat dan nog eens afwijkt van de patroonvoorschriften, gaat hier steeds gepaard met veel "aaaaaaah" en "oh, dedju" en "hoemoetdatnuookalweer". Deze broek is, in tegenstelling tot de voorschriften, wel omkeerbaar en aan de buik heb ik geen boordstof in tricot gebruikt maar een boordje in katoen dat in de lengte werd doorstikt tot een dubbele tunnel met daarin 2 zachte baby-rekkers.

Dexbroek Dexbroek

Dat van die dubbele rekker was mijn "aaaaaah"-moment. Het is verzekers iets heel gewoontjes maar ik had het nog nooit zo gedaan en kwam dus tot de ontdekking dat dat echt mooi bij elkaar fronst. Wat fijn, iets zeer simpel dat ineens zo veel voldoening geeft.

Dexbroek

Nu nog een bezoek plannen aan de kleine meneer Dex, liefst nog voordat hij uit maat 60 gegroeid is. Efkes inhouden, hè Dex!

Dexbroek Dexbroek

3_fabric-city

FabricCity steunt Van Katoen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails