19 december 2010

Het werk van kinderhanden

Mijn mete-kind Roos en haar zus Sien zijn toch wel twee krakken! Ze hebben deze knuffels helemaal zelf ontworpen en gestikt (met hulp van mama)! Wat zegt ge nu, hè? Ik vind ze echt gewééééldig mooi. En dan denkt ge misschien "ah ja, dat hebben ze van meter eloleo ;-)" maar niks is minder waar. Ze hebben het gewoon van hun creatieve mama Inne - die toch ook wel een blogske zou kunnen maken met al haar schoon creaties (hint) - die zelf zeer goed stikt en de mooiste keramieken voorwerpen maakt.
BTW aan Inne: ik heb dit jaar opnieuw je keramieken Kerstversiering in de boom gehangen en Stig en Leo kunnen er afblijven, geduld loont.


En als het je zo op een idee brengt voor je eigen kids maar je kan zelf niet echt goed overweg met een naaimachine, dan is er JONNA. JONNA is een toneelschool uit Wilsele (bij Leuven) die nu ook een creatief atelier voor kinderen en jongeren inricht. De afdeling heet "CREATUUR". Al vanaf 9 jaar kunnen kinderen zich komen uitleven op een stikmachine. Iets voor zichzelf, een cadeau, meewerken aan echte theaterkostuums, alles kan in CREATUUR. De nadruk ligt op eco-mode, dus pimpen van bestaande kleding of iets helemaal herschapen tot wat anders. Meer info op de website van JONNA vzw.
(c) foto's JONNA vzw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails