12 december 2010

Piramidetasjes

Piramidetasjes

Een paar weken geleden kwam Kir op bezoek. Ik zou voor een "knabbeltje" zorgen. Wat ik me niet realiseerde was dat het arme schaap meteen na haar werk hier arriveerde en dus nog niet gegeten had. En ik - dom kieken - schotel haar een chipske voor en verder had ik helemaal niks in huis. Aan de pizzaman dacht ik pas twee dagen later. Afin, ik had nog wat goed te maken dus kreeg ze op het laatste Stiksel een piramidetasje, gevuld met een stoofschotel wortelpuree en worst... allé neen, gevuld met snoepjes van Stig.

Piramidetasjes Piramidetasjes

Vandaag zag ik deze handleiding bij SoFilles. Zelf volg ik de Engelstalige tutorial. Ik gebruik lapjes van 12x12 cm en ik strijk langs de binnenkant van de buitenstof Vlieseline (H630) voor de stevigheid.
En ook zooooooo mooi, de piramidekussentjes van Between the lines.

Handleiding en patroon.

18 opmerkingen:

 1. En ik blijf chips een schitterend avondmaal vinden, maar ben supercontent met "den tipi".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, en eigenlijk heel simpel (als je een rits kunt in zetten tenminste : ). Het stofje maakt het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit modelletje ziet er ook goed uit. Net iets netter afgewerkt dan het mijne ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die zijn leuk. ;) Zo'n schoon stofkes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige tip(i)... komen op mijn 2-do! Bovendien zeer catchy als cadeauverpakking voor kleinigheidjes onder de kerstboom...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful!
  Dankie for the link back to my tutorial.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb blijf ze geweldig vinden al maak ik zelf meestal een maatje groter, maar dat trukje om de rits in te zetten is weer een verbetering, ga ik zeker nog een keer uitproberen, alleen al om te zien of het doorstikken van de rits dan minder problemen gaat geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die zien er echt super uit, ik heb er vorig jaar een besteld voor mijn breiwerk maar als ik zelf een machine heb ga ik me er ook eens aan wagen, denk ik, want eentje is geentje, zeker bij breiwerken, bedankt voor de tip van de vlieseline.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je dat weer prachtig gedaan! Bedankt voor de link, by the way! Zo komt er eindelijk nog eens iemand naar die GEWELDIG TOFFE kussens van mij kijken!! LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n schattige tasjes, wil ik ook kunnen.
  De stof past daar uitstekend voor.
  Leuk om cadeau te geven of te krijgen.
  'k Ga direct kijken hoe het moet.
  Wederom heel erg bedankt .
  Grts. Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dag Eloleo,

  ik ben voor mijn schoonzusje de Pleats sake tote - U handbag aan het maken tegen Kerst. het lukt goed, ik wacht nog op de stof voor de binnenkant (groene appeltjes van Vermiljoen:-). ik vroeg me af of jij een idee hebt waar ergens hier in belgie je mooie handvaten voor handtassen kan kopen. bij veritas geweest, niet mooi. morgen naar de kringwinkel, ik hoop daar een mooie handtas te vinden, waar ik de handvaten kan afdoen, heb de vriendelijke schoenmaker al warm gemaakt om de handvaten eventueel aan de tas te zetten, moest ik ze er zelf niet aangenaaid krijgen.

  nederland mag ook, maar dan betaal ik al wat meer verzendkosten he.

  groetjes en al bedankt!

  Leen Stynen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @lena lena: Er schiet me niet echt iets te binnen. Was je van plan om in leder te werken (daar denk ik nu aan omdat je van je schoenmaker spreekt)? In dat geval moet je eens achter deze link gaan kijken: http://www.etsy.com/search_results.php?search_query=leather+strap&search_type=supplies&page=3, maar dan moet je wel online bestellen en verzendingskosten betalen. Ik bestel soms ook hier: http://www.robineva.nl/.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails